Ring til os i dag på​

24 94 64 14 /  53 12 12 11

​Kunderne siger

​Tak for et super flot stykke arbejde

​Tak for et super flot stykke arbejde, det lever fuldt ud op til vores forventninger. Godt stykke arbejde, god kvalitet og ikke mindst til en god pris. Servicen har hele vejen været helt i top, alle aftaler er overholdt, vi vil klart anbefale dig til andre.

- Kennet og Rikke

Arbejdsopgave i Abild

Tidligere på året havde vi Henrik tilknyttet en fuge-opgave vedrørende samtlige vinduer og døre i kælder-plan, stue-plan og på første etage. Arbejds-opgaven blev udført som aftalt, og resultatet var/er en fornøjelse at se på. Henrik var dygtig til at rådgive og medinddrage os i beslutnings-processen, således vi fik valgt det rigtige produkt til vores bolig. Jeg vil gerne anbefale Henrik til andre med fuge-opgaver, således flest mulige mennesker kan drage nytte af Henriks faglige ekspertise. Ligeledes må det nævnes, at alt forløb som aftalt i forhold til projektets varighed og pris.

- John Ch. Henningsen

Henrik har skiftet alle fugerne

Henrik har skiftet alle fugerne i vores vinduer og det ser bare rigtig godt ud. Super flot finish med sand - vi kan kun anbefale ham til andre.

- Henning og Jannie

Fuger

Henrik har skiftet samtlige fuger ved døre og vinduer, og er yderst tilfreds med hans arbejde. God og faglig information før han gik igang med arbejdet. Vil bestemt bruge firmaet igen.

- Johnny Kristensen

Fugning af murværk

Super tilfreds med arbejdet og ikke mindst rådgivning inden arbejdet. Kan kun anbefale Henriks fuger til andre.

- Johnny og Susanne

​Kontakt os i dag for et gratis tilbud!

Skriv til os via formularen nedenfor, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med et skræddersyet tilbud, der passer lige til dig og dine behov. Vi varetager både store og små opgaver.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Henriks Fuger ApS - Hjerndrupvej 180 - 6070 Christiansfeld - Tlf.: 24 94 64 14 / 53 12 12 11 - E-mail: henrik@henriksfuger.dk - CVR: 34702772