Kunderne siger

Her kan du læse hvad vores kunder siger, er du selv en af vores kunder kan du efterlade en kommentar herunder.

Kommentarer

Tak for et super flot stykke arbejde, det lever fuldt ud op til vores forventninger. Godt stykke arbejde, god kvalitet og ikke mindst til en god pris. Servicen har hele vejen været helt i top, alle aftaler er overholdt, vi vil klart anbefale dig til andre.

Henrik har skiftet alle fugerne i vores vinduer og det ser bare rigtig godt ud. Super flot finish med sand - vi kan kun anbefale ham til andre.

Tidligere på året havde vi Henrik tilknyttet en fuge-opgave vedrørende samtlige vinduer og døre i kælder-plan, stue-plan og på første etage. Arbejds-opgaven blev udført som aftalt, og resultatet var/er en fornøjelse at se på.
Henrik var dygtig til at rådgive og medinddrage os i beslutnings-processen, således vi fik valgt det rigtige produkt til vores bolig.
Jeg vil gerne anbefale Henrik til andre med fuge-opgaver, således flest mulige mennesker kan drage nytte af Henriks faglige ekspertise.
Ligeledes må det nævnes, at alt forløb som aftalt i forhold til projektets varighed og pris.

Henrik har skiftet samtlige fuger ved døre og vinduer, og er yderst tilfreds med hans arbejde. God og faglig information før han gik igang med arbejdet. Vil bestemt bruge firmaet igen.

Super tilfreds med arbejdet og ikke mindst rådgivning inden arbejdet. Kan kun anbefale Henriks fuger til andre.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.